MŰTÉT NÉLKÜLI FOGBEÜLTETÉS

 
Félelem tölti el egy komolyabb fogászati kezeléstől?
Szeretné hiányzó fogát pótoltatni, de retteg a műtéti beavatkozástól? Ma már az Ön számára is van egy kiváló lehetőségünk!

Végeztesse el a fogászati implantációs beavatkozást műtét nélkül! Hogy ez hogyan lehetséges? Végre a technológiai fejlődésnek Ön is a haszonélvezője lehet. Hiszen a műtét nélküli fogbeültetés nem más, mint számítógép által tervezett és vezérelt megoldás.

Miért más ez a módszer, mint a hagyományos fogbeültetés?
Kisebb beavatkozás

Nem kell felvágni az ínyt, nem kell varratot behelyezni, valamint lényegesen rövidebb a beavatkozás, mint a hagyományos műtét esetében. A páciens 20-30 percen belül távozhat. Mivel nincs varrat, nem szükséges varratszedésre ismét megjelenni a fogorvosnál, és az azzal járó kellemetlenség is elkerülhető.

Gyorsabb gyógyulás, kevesebb utópanasz

A minimális beavatkozásnak köszönhetően nincs utófájdalom, duzzanat, hematóma (vérömleny), másnap már visszatérhetünk megszokott tevékenységeinkhez.

Nagyobb biztonság

A számítógépes tervezés és a vezetőgyűrűk precizitásának köszönhetően az implantátumok kizárólag abba a pozícióba helyezhetők, ahová megtervezték, így kizárt, hogy a beavatkozás valamely előre nem látható tényező miatt máshogy alakuljon, elhúzódjon.

Korrekt árajánlat

Mivel az orvosnak nem kell váratlan (vagy éppen valószínűsíthető, de biztosan nem tervezhető) eseményekkel számolnia, a beavatkozás költsége pontosan meghatározható előre. Nincsenek nyitott kérdések, a páciensnek pedig nem kell a székbe ülnie anélkül, hogy ismerné a végleges költségeket.

Költségkímélő

A nagyfokú precizitásnak köszönhetően számos esetben elkerülhető a csontpótlás, és egyéb kiegészítő anyagok használata, amelyek költsége messze meghaladná a műtéti sablon árát.

De hogyan is történik a műtét nélküli implantáció a Mosoly-Vár rendelőben:
Először panoráma rtg felvételt készítünk, ami segít a lehetőségek feltérképezésében.

A fogászati rendelőnkben egy speciális lenyomatot veszünk , majd ez alapján a fogtechnikai laboratóriumban Ct-sablont készítenek.

 1. A sablon segítségével készül Önről egy háromdimenziós Cone Beam CT (alacsony terhelésű komputertomográfiai) felvétel, amely láthatóvá teszi az arc külső-belső szerkezetét, az idegpályákat, az ereket és az üregeket, valamint amelyből pontosan kiderül, hogy milyen a csontminősége és mi az optimális implantációs megoldás az Ön számára
 2. Kezelőorvosa és egy szakértői csoport számítógépes technológiával a felvétel alapján tervezi meg az Ön ideális pótlását, és azt hogy hová, milyen méretű, vastagságú ésdőlésszögű implantátum beültetésére van szükség
 3. A tervezet alapján készül egy személyre szabott fúrósablon, amely lehetővé teszi, hogy azt az Ön szájába helyezve az implantációs beavatkozás műtéti feltárás nélkül történjen meg.
 4. A műtéti sablon segítségével a beültetés rendelőnkben gyorsan, század milliméterre pontosan és teljesen fájdalommentesen történik.

A gyógyulási periódust követően Ön megkapja végleges pótlását, amellyel újra teljes értékű életet élhet és korlátozások nélkül ehet, ihat és mosolyoghat.

A műtét nélküli implantációs beavatkozásnak számtalan előnye van tehát az Ön számára:

 • Nincs fájdalom
 • Nincs műtéti stressz
 • Nincs vérzés
 • Nincs varrat és varratszedés
 • Nem dagad fel az arca műtét után
 • Végtelenül pontos és precíz, így tartós megoldást jelent foghiányának kezelésére
 • A beavatkozás gyors

A végeredmény tehát egy életvidám mosoly és korlátozások nélküli rágóképesség.

Természeten tisztában vagyunk azzal, hogy Önben számtalan kérdés merült még fel ezzel a korszakalkotóan új technológiával kapcsolatban, éppen ezért meg szeretnénk teremteni a költség- és kockázatmentes lehetőséget arra, hogy szakértői válaszokat kapjon kérdéseire.

Kérjen térítésmentes „műtét nélküli implantációs„ konzultációt a +36 29 351 188 vagy a +36 20 921 8697 számon, hogy megalapozott döntést tudjon hozni hiányzó fogainak pótlásáról.A konzultáció természetesen még nem jár azzal a kötelezettséggel, hogy Önnek feltétlenül el kell végezetnie a beavatkozást, csupán lehetőséget teremet a megoldás megismerésére.

És ne feledje, hogy hiányzó fogainak pótlását mihamarabb el kell végeztetnie, ellenkező esetben súlyos egészségügyi károsodásnak teszi ki magát:

 • az íny visszahúzódása
 • fogak elvándorlása
 • csontállományának felszívódása
 • arcának beesése
 • rágóízületi problémák
 • fejfájás

 

 

Tömés vagy betét az ideális megoldás az Ön fogászati problémájára? Szívesen segítünk ennek eldöntésében. 
Kérjen térítésmentes konzultációt a +36 29 351 188 vagy a +36 20 921 8697 telefonszámon és minden részletről tájékoztatjuk majd.